Metallituotteita suunnittelusta
toimivaan ratkaisuun

Tuusmet Oy tekee asiakkaan tarpeesta lähteviä metallituotesarjoja nopeasti ja joustavasti. Oman mekaniikkasuunnittelijamme ja 3D-mallinnusten ansiosta asiakkaamme saa meiltä aina tarpeisiinsa soveltuvan toimivan tuotteen. Tekemiemme tuotteiden kirjo on laaja ja useasti tuote on osa asiakkaan suurempaa projektia. Valmistamme mm. työmaavalaisimia, asennustelineitä, tablettitelinettä, liiketiloihin valomainostauluja ja valaisimia erilaisiin tiloihin. Teemme metallituotteita muun muassa rakennusalan, vähittäiskaupan ja teknisen testauksen tarpeisiin kaikkialla Suomessa.

Valttejamme ovat laadukas suunnittelu, pitkällinen kokemus ja ketterät toimitusajat.
Kun budjetti ja aikataulu sovitaan, niissä myös pysytään.

Vahva suunnitteluosaaminen
on Tuusmetin toiminnan ytimessä

Asiakkaalle tarkkaan räätälöidyn tuotteen tekeminen alkaa mekaniikkasuunnittelijan pöydältä.
Onnistumisen takaa osaaminen ja vahva kokemus.

Asiakkaan tarve

Asiakkaalla on idea tarvitsemastaan tuotteesta ja sen käyttötarkoituksesta. Tuote voi sisältää metallin lisäksi esimerkiksi muovia, puuta ja lasia.

Rakenne-/konepajakuvat

Tuusmetin mekaniikkasuunnittelija tekee tuotteesta 3D-mallinteet ja piirustukset. Hän suunnittelee tarkasti tuotteen asennuksen, helppokäyttöisyyden ja huollon.

Valmistetaan prototyyppi

Kun asiakas on hyväksynyt tuotteen piirustukset, siitä tehdään prototyyppi tai nollasarja. Käyttökokemuksen mukaan tuotetta vielä muokataan tarvittaessa.

Tuotteiden valmistus

Prototyypin testauksen ja hyväksynnän jälkeen valmistamme tuotetta asiakkaan tarvitseman määrän, teemme pintakäsittelyn ja toimitamme tuotteet asiakkaan haluamaan paikkaan.

Nykyaikaisten koneidemme ansiosta lopputulos on aina laadukas ja tarkasti suunnitellun kaltainen. Katso käyttämämme materiaalit ja konekanta >>.
Valmiit sarjatuotteemme tablettitelineen ja työkalukirstun löydät verkkokaupastamme >>.

Kasvata myyntiä myymäläkalusteita

Tuusmetilla on lisäksi myyntiyksikkö Profile Shops, joka keskittyy myymäläkalusteiden suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Tavoitteenamme on kasvattaa asiakkaamme myyntiä ainutlaatuisilla myymäläratkaisuilla. Profile Shopsin ydinosaamista ovat erikoismyymäläkalusteet, shop in shopit, brändikalusteet ja apteekkien kokonaisuudistukset.
Lue lisää Profile Shopista >>

Ota yhteyttä, me palvelemme sinua Tuusmetissa

Seppo Hämäläinen
Toimitusjohtaja
+358 400 722 160
seppo@tuusmet.fi

Janne Mertanen
Myyntipäällikkö
+358 40 83 64641
janne@tuusmet.fi

Lasse Hämäläinen
Myyntipäällikkö
+358 400 819985
lasse@tuusmet.fi