Tarjoamamme palvelut

Metallituotteet

Modernin konekannan ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti.

Kalusteet

Kokeneiden puuseppien ansiosta pystymme tekemään haastavimpiakin kalusteita ja pystymme auttamaan ratkaisujen suunnittelussa.

Asennus

Meiltä saat kokeneen ja luotettavan asennustiimin projekteihin. Hoidamme asennukset itse ja näin vältämme virheitä ja pystymme reagoimaan haastavissakin olosuhteissa nopeasti.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia metalli- sekä kalustealan palveluita modernilla konekannalla. Olemme mukana tuotteen suunnitteluvaiheesta valmiiseen tuotteeseen asti. Laatu on meille tärkeää ja pidämme huolen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme ja valmistamiimme tuotteisiin.

Metalli palvelumme

 • Suunnittelu

  Kokeneiden mekaniikkasuunnittelijoiden ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme jo suunnitteluprosessin alussa tai suunnittelemaan tuotteen alusta loppuun asiakkaan puolesta.

 • Särmäys

  Laadukas ja tarkka särmäysjälki tekee tuotteista viimeistellyt. Kanttaukset saadaan aikaan modernilla särmäyskoneella ja monipuolisilla työkaluilla.

 • Hitsaus

  Pystymme hitsaamaan FE-terästä, Alumiinia sekä RST. Hitsausvarusteisiin kuuluu MIG, TIG ja pistehitsaus.

 • Putkilaser

  Putkilaserimme avulla pystymme tekemään monimutkaisiakin aukotuksia metalliputkiin. Laseripää pyörii putken ympäri ja mahdollisuudet ovat rajattomat.

 • Levylaser

  Kuitulaserimme avulla pystymme tekemään monimutkaisiakin aukotuksia metallilevyihin. Maksimipaksuudet FE=20mm, RST=10mm, ALU=10mm, Messinki=6mm, Kupari=2mm

 • Pintakäsittely

  Tarjoamaan asiakkaillemme pulverimaalausta, kuumasinkitystä, sähkösinkitystä sekä märkämaalausta.

Kaluste palvelumme

 • Suunnittelu

  Kokeneiden kalustesuunnittelijoiden ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme jo suunnitteluprosessin alussa tai suunnittelemaan tuotteen alusta loppuun asiakkaan puolesta.

 • CNC

  CNC koneemme mahdollistaa kustannustehokkaan tuotannon. Sen avulla pystymme tekemään muonipuolisia työstöjä tarpeiden mukaan.

 • Reunanauha

  Reunanauhakoneemme ansiosta saamme levyjen reunat siistiksi ja samaan sävyyn kuin itse levy.

Laadukkaat laminaatit tarjoaa

Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo

Laadukkaat laminaatit tarjoaa

Onko sinulla projekti?

Anna meidän auttaa!