Palvelut

ban1

Metallityöt.

Hitsaus, Levytyöt, Särmäys, Kokoonpano, Pintakäsittely, 3D-mallinnus

Meillä on vuosien kokemus metallitöistä ja meiltä saat kattavan palvelun littyen kaikkiin metallitöihin. Panostamme nopeisiin ja laadukkaisiin toteutuksiin ja toimimme koko Suomen alueella. Oman suunnittelijamme ansiosta pystymme olemaan mukana jo tuotteen kehitysvaiheessa ja tekemään tarvittaessa asiakkaillemme 3D-mallinnuksen jo ennen tuotteen toteutusta. Käytössämme olevilla nykyaikaisilla koneilla pystymme toteuttamaan asiakkaiden yksilölliset ja monipuoliset tarpeet. Valmistamme myös osia, niin suuria toistuvia kuin pieniä satunnaisiakin eriä. Valmistamme asiakkaillemme myös prototyyppejä kokonaisuuksista. Näin varmistamme, että loppukäyttäjä saa aina halutun ratkaisun, ennen suurien määrien tilaamista.

Myymäläkalusteet.

Apteekkikalusteet, Myymälähyllyt, Kampanjakalusteet

Olemme keskittyneet apteekkikalusteiden suunnitteluun, valmistukseen ja asennukseen. Tavoitteenamme on kasvattaa asiakkaamme myyntiä ainutlaatuisilla apteekkiratkaisuilla. Ydinosaamistamme ovat apteekkien kokonaisuudistukset. Asiakkaamme saavat meiltä myös yksittäisiä räätälöityjä kalusteita tarpeensa mukaan. Palvelemme kuitenkin myymälöitä alasta riippumatta. Olemme toimineet yhteistyössä muun muassa Finnairin, Familonin ja yli 60 apteekin kanssa.

Hyvin suunnitellussa apteekissa viihtyvät kaikki, asiakkaat sekä henkilökunta. Oikein suunniteltu apteekki auttaa asiakkaita löytämään tuotteensa nopeasti sekä kasvattaa myyntiä oikein sijoitetuilla apteekkikalusteilla. Meidän kauttamme saat liiketilaasi oikean ratkaisun pohjapiirrustuksesta.

Toteutamme asiakkaillemme avaimetkäteen palveluna apteekkeja. Asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa projektiin vaan saa keskittyä omaan työhönsä rauhassa. Toimitamme myymälöihin kaiken lattiasta kattoon.

One more paneelijärjestelmä
Paneelijärjestelmämme tuo asiakkaillemme maksimaalisen tuotehallinnan ja erinomaisen mahdollisuuden saada enemmän katteellisia tuotteita parhaille ostoimpulssi-alueille. Järjestelmämme mahdollistaa 30 % suuremman tuotemäärän samaan tilaan ja sopii niin hylly-, kuin piikki- ja kosmetiikkatuotteille muuntelukykynsä ansiosta. Samalle paneelitaustalle voi helposti vaihtaa tarpeen mukaiset esillepanovarusteet ja vain 1,2 cm välin ansiosta koko myyntitila saadaan tehokkaaseen käyttöön.

Apteekkikalusteet 8
Apteekkikalusteet Paneelijärjestelmä
Apteekkikalusteet 4

Yritysilme.

Valomainokset, Opasteet, Teippaukset

Autamme asiakkaitamme tuomaan omaa brändiänsä esille erilaisilla ratkaisuilla kuten valomainokset ja teippaukset. Olemme toimittaneet esimerkiksi logistiikkakeskuksiin liikenne- ja oviopasteita. Helsinki-Vantaa lentokentälle lentokoneiden paikkaopasteita ja valomainoksia suurille suomalaisille yrityksille.

Me tarjoamme parasta palvelua alalla!

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa sinua