Palvelut

Valttejamme ovat laadukas suunnittelu, pitkällinen kokemus ja ketterät toimitusajat.
Kun budjetti ja aikataulu sovitaan, niissä myös pysytään.

Teemme asiakkaillemme erilaisia myymäläratkaisuja. Meidän erikoisosaaminen on apteekkikalusteet. Palvelemme myymälöitä alasta riippumatta. Olemme toimineet yhteistyössä muun muassa Finnairin, Familonin ja yli 60 apteekin kanssa.  Asiakkaamme saavat meiltä myös yksittäisiä räätälöityjä kalusteita tarpeensa mukaan. 

Tuusmet Oy:llä on vuosien kokemus metallitöistä. Meiltä löydät mekaniikkasuunnitelu, hitsaus, levytyöt, asennus ja muut metallipaja palveluita. Panostamme nopeisiin ja laadukkaisiin toteutuksiin. Toimimme koko Suomen alueella. Hallitsemme monipuolisesti erityyppisten projtektien toteutuksen aina yksittäisen tuotteen toimituksesta laajamittaisiin avaimet käteen toteutuksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa laadukkaan lopputuloksen. 

Toteutamme asiakkaillemme erilaisia yritysilmeen ratkaisuja. Olemme auttaneet asiakkaita tuomaan omaa brändiä esille erilaisilla ratkaisuilla kuten valomainokset ja teippaukset, opasteet ym.

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme eri kokoisia ja näköisiä messuosastoja aina alusta alkaen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuomme asiakkaalle lisäarvoa ja näkyvyyttä messuilla upean osaston tuloksena. Hoidamme aina itse projektit alusta loppuun ja asiakkaille ei synny ylimäärästä päänvaivaa ja vastuulle jää vain messuille saapuminen. Toimitamme messuosastoille niin yksittäisiä kalusteita kuin suuria kokonaisuuksia.

Meidän erikoisosaaminen

Tuusmet suunnittelee ja toteuttaa asiakkaiden tarpeista lähteviä tuotteita ja kokonaisratkaisuja nopeasti ja laadukkaasti.

suunnittelu

Oman mekaniikkasuunnitteli-jamme ja 3D-mallinnuksen ansiosta asiakkaamme saa meiltä aina tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteet. Yhteistyökumppaneiden kautta toimitamme projektiin myös seuraavia suunnittelu palveluita; tilasuunnittelu, visuaalinen ilme, jne.

Projektinhallinta

Hallitsemme monipuolisesti erityyppisten projtektien toteutuksen aina yksittäisen tuotteen toimituksesta laajamittaisiin avaimet käteen toteutuksiin.

Tuotanto

Käytössämme olevilla nykyaikaisilla koneilla pystymme toteuttamaan asiakkaiden yksilölliset ja monipuoliset tarpeet. Valmistamme tuotteita metallista, puusta, lasista ja muovista. Erikoisosaamistamme ovat mm. apteekkikalusteet, työkaluarkku, AV-laitteiden kiinnitysratkaisut ja erikoisvalaisimien suunnittelu ja valmistus.

Asennus

Tarvittaessa osaava ja kokenut henkilökuntamme vastaa asennuksista luotettavasti ja ammattitaidolla kaikkialla Suomessa. Esimerkkejä palveluistamme; apteekki remontit ja kalusteasennukset sekä AV-laitteiden asennukset.

Me tarjoamme parasta palvelua alalla!

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa sinua