Näyttökotelot

Hinta:

Tämä tyylikäs minimalistinen näyttökotelo ratkaisu tarjoaa erinomaisen tasapainon tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden välillä.

 

Soveltuu vaaka- ja pystyasentoon:

Näyttökotelo on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta. Voit kiinnittää sen sekä vaaka- että pystyasentoon, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Valitse koko ja väri mieleisesi mukaan:

Olemme tehneet sen helpoksi sinulle. Valitse näyttökoko ja väri, joka sopii täydellisesti ympäristöösi ja brändiisi. Kokoja olemme tehneet aina 13” tuumasta 85” tuumaan asti. Mikään näyttö tai koko ei ole meille ongelma.

Olosuhteet huomioitu:

Meiltä saat näyttökotelot sekä sisä- että ulkokäyttöön. Koteloissa on valmiit kiinnityskohdat suojalasin lisäämiselle jolla saadaan suojattua näytönpinta iskuilta

 

Sopii monille merkeille:

Näyttökotelo on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien näyttö brändien kanssa. Voit käyttää suosikkimerkkiäsi luottavaisin mielin. Me varmistamme, että se on soveltuva ja teemme mahdolliset muutokset ennen valmistusta.

 

Näyttökotelo on täydellinen ratkaisu moderniin digitaaliseen näyttötarpeeseesi. Se yhdistää minimalistisen tyylin, monipuolisuuden ja helpon käytettävyyden, jotta voit luoda vaikuttavia näyttöratkaisuja ilman kompromisseja.

Sisä Infonäyttö koteloiden vakiokoot:

  • 32" - Leveys 805mm, Korkeus 500mm, Syvyys 75mm
  • 49" - Leveys 1150mm, Korkeus 675mm, Syvyys 75mm
  • 55" - Leveys 1315mm, Korkeus 785mm, Syvyys 115mm
  • 65" - Leveys 1550mm, Korkeus 920mm, Syvyys 115mm

Pyydä tarjous laittamalla viestiä
myynti@tuusmet.fi