MTV Studio LED

Asennus
Metalli
Suunnittelu
Ajankohta
12/2018

Tuusmetilla on pitkä kokemus erilaisista metallitöistä. Fite Oy tarjoaa kattavasti erilaisia digitaalisia viestintäratkaisuja ja niihin liittyviä asennustöitä. Yksi Tuusmetin ja Fiten yhteisistä kohteista on MTV3:en uutisstudion näyttötekniikan asennusprojekti. Tuusmet vastasi telineiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Rakensimme MTV:n studion näyttötekniikan. Studiossa olevat näytöt on kiinnitetty Tuusmetin suunnittelemaan ainutkertaiseen telineratkaisuun, kertoo Fite Oy:n toimitusjohtaja Kari Hyttinen.

Muutostarpeisiin voidaan reagoida joustavasti

Tällaisissa projekteissa tulee usein joitakin muutostarpeita ja -toiveita, ja toteutusaikataulut ovat aina suhteellisen lyhyitä. Muutokset onnistuvat Tuusmetin kanssa toimiessa hyvin. He pystyvät tekemään muutostöitä nopeasti kiireisissä tilanteissa, Hyttinen painottaa.

Suurin hyöty Tuusmetin kanssa tehtävästä yhteistyöstä onkin meille juuri se, että pystymme reagoimaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti. Parhaimmillaan jokin muutostyö pitäisi pystyä tekemään päivässä. Siinä Tuusmet on parhaimmillaan – heidän vahvuutensa on se, että johonkin erikoistilanteeseen pystytään saamaan ratkaisu ja siihen tarvittavat osat heti, Hyttinen kuvailee.

Hyvää suunnitteluosaamista

Suurin osa Fiten ja Tuusmetin yhteisistä projekteista on niin sanottuja “once in a lifetime” -toteutuksia ja uniikkeja kokonaisuuksia. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suunnittelevat Tuusmet ja Fite usein yhdessä toimivat ratkaisut.

Tuusmetin suunnitteluosaaminen on oikein hyvää. Perusominaisuudet toimivat hyvin ja yhteistyö suunnittelijoiden kanssa toimii ongelmitta. Olen heihin yhteydessä suoraan, ja katsomme yhdessä projektien tilannetta eteenpäin jopa päivittäin, Hyttinen kiteyttää.

Tuusmetin kanssa kaikki on hoitunut sovitusti ja nimenomaan aikataulussa. Olemme puolin ja toisin olleet valmiita joustamaan. Yhteistyöhön ei ole liittynyt mitään haasteita, vaan se on sujunut joustavasti aina, Hyttinen summaa.

Onko sinulla projekti?

Anna meidän auttaa!