Riihimäen Aurinko Apteekki

Asennus
Kaluste
Suunnittelu
Ajankohta
5/2023

Riihimäen Aurinko Apteekkiin tehtiin toiminnallisuutta ja yleisilmettä rauhoittava tilasuunnitelma.​ Samalla apteekkiin hankittiin BD Rowa varastoautomaatti apteekin toimintaa ja asiakaspalvelua tehostamaan.​ ​Olennainen osa suunnittelutyötä oli itse remontin eri vaiheiden suunnittelu niin, että apteekki voi toimia keskeytyksettä muutostöiden ajan.​

Varastoautomaatti

Apteekkiin asennettu varastoautomaatti helpottaa ja tehostaa apteekin jokapäiväistä toimintaa. Se hoitaa tukusta toimitettavien reseptilääkkeiden hyllytyksen ja keräilyn. Robotti verhoiltiin akustoivilla puupaneeleilla, jotka parantavat tilan viihtyisyyttä ja asiakkaiden yksityisyyden suojaa.

Saapuvien lääkkeiden purkaminen on helpottunut huomattavasti. Tukkulaatikot viedään niille varattuun tilaan ja puretaan robottiin, joka lajittelee ne automaattisesti varastoon. Tyhjät laatikot noudetaan kätevästi niille varatusta paikasta oven vierestä.

Remonttisuunnitelmat

Suunnittelimme remontin toteutuksen vaihe vaiheelta. Apteekki pysyi toiminnassa koko remontin ajan. Tästä syystä remontin jokaisen vaiheen tarkka suunnittelu ja visuaalinen hahmottaminen oli erittäin tärkeää. Myös apteekin henkilökunta sai nämä visualisoinnit käyttöönsä, joten remontin vaikutukset apteekin toimintaan saatiin pysymään minimissä.

Lopputulos

“Olin yllättynyt kuinka helposti remontti sujui, apteekki oli kuitenkin auki kokoajan. Yhteistyö toimijoiden välillä sujui erittäin saumattomasti. En voinut uskoa että kaikki sujui täysin ilman ongelmia” -Proviisori


Apteekkikalusteet
Ennen remonttia
Apteekki kalusteet
Jälkeen remontin

Onko sinulla projekti?

Anna meidän auttaa!